barnrad

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

Det har varit ett innehållsrikt år för oss i Barnens rörelsebyrå. Vi har bl a haft båda bedömning- och behandlingskurs under året som har varit, och det är alltid lika roligt att träffa engagerade kollegor. Vi jobbar hårt med revideringen av SOMP-IT och vi kan redan nu avslöja att den reviderade versionen kommer att återgå till det ursprungliga SOMP-I, Structured Observation of Motor Performance in Infants. Flera olika studier pågår nu med SOMP-I, och vi hoppas att några artiklar om metoden publiceras i 2014.

I 2014 planerar vi nya kurser och föreläsningar samt att den nya reviderade SOMP-I publiceras.

Nu tar vi några dagars julledigt, och vi vill passa på att önska er en riktig god jul och ett gott nytt år! Hoppas vi ses under 2014!

Julhälsningar Kicki & Kine

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter