barnrad

Fler än 100!

När vi idag avslutade kursen "Motorisk undersökning av det lilla barnet" har fler än 100 fysioterapeuter utbildats i metoden SOMP-I!

Alla kurser har givit oss värdefull information och kunskap om hur vi på ett evidensbaserat sätt undersöker de minsta barnen. Som alltid känns det kul och inspirerande när intresserade kollegor får möjlighet att träffas och diskutera. Kursdeltagarnas bidrag är i denna process helt avgörande och ovärderlig, och årets upplaga av kursdeltagare var intet undantag! Nu ser vi framemot en ny kurs i vår!

Värt att notera är att vi den senaste omgången av kursen har använt oss av den nya versionen av SOMP-I. Ni kan tjuvkika på den nya hemsidan här: www.somp-i.se. Målet är att inom kort släppa den nya versionen för försäljning! Håll utkik!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter